Nagovor direktorja

Veseli me, da ste se ustavili na naši spletni strani. Naj takoj poudarim, da je glavna oziroma paradna dejavnost našega podjetja upravljanje stanovanjskih stavb, stanovanjsko poslovnih stavb in upravljanje poslovnih centrov. Poleg navedenega so naše dejavnosti še upravljanje večjih kotlovnic in energetskih sistemov, poslovanje z nepremičninami, evidentiranje etažne lastnine in ureditev vseh premoženjsko-pravnih zadev, nepremičninski, gradbeni in energetski inženiring ter pravno svetovanje na področju nepremičnin in gradbeništva.

Podjetje ima bogato, preko 50-letno tradicijo, na katero smo še posebej ponosni. Ravno ta tradicija za nas pomeni konkurenčno prednost, za naše stranke pa dodatno garancijo, da boste z našimi uslugami zadovoljni.

V podjetju zaposlujemo zaupanja vredne strokovnjake, katerih strokovno znanje in dolgoletne izkušnje zagotavljajo celostne rešitve znotraj omenjenih področij. V podjetju nam uspeva v vseh zadevah za naše stranke poiskati optimalne rešitve. Seveda je za to potrebno obojestransko sodelovanje. Z naše strani tudi stalno skrbimo za izpopolnjevanje zaposlenih, tako na osebnostnem kot tudi strokovnem področju.

Naš moto je enostaven – za vas v vseh zadevah poiskati optimalno rešitev.

Veselimo se sodelovanja z vami!

Marjan Potočnik, direktor