Dominvest ponovno odpira svoja vrata

Četrtek, 14. maj 2020

Vse naše stranke obveščamo, da s ponedeljkom, 18. 5. 2020, ponovno odpiramo svoja vrata, kar pomeni, da smo na sedežu družbe na Jesenicah in v poslovalnici v Radovljici v času uradnih ur na voljo za vse nevabljene stranke. Dosedanjemu telefonskemu in elektronskemu komuniciranju tako dodajmo še možnost osebnega stika z našimi zaposlenimi. Seveda še vedno priporočamo, da zaradi preprečevanja širjenja novega virusa uporabite katero od elektronskih možnosti komuniciranja, v kolikor jo imate.  

Prosimo vas, da ob obisku v naše prostore vstopate posamično in da si takoj na vhodu razkužite roke. Zaželena je tudi uporaba zaščitne maske. Na vhodnih vratih vas bodo sicer pričakala tale navodila.

Za dodatne informacije smo vam sicer kadar koli na voljo na tel. št. 04 581 26 00 ali po elektronski pošti na naslov info@dominvest.si. Direktne kontakte naših zaposlenih najdete tukaj

Pričeli smo tudi s sklicevanjem zborov etažnih lastnikov. Kdaj bo sklican v vaši stavbi, lahko preverite pri operativnem upravniku. 

Veselimo se ponovnega srečanja z vami!

DOMINVEST d.o.o.